Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

..μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο σύντροφοι!

..μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο σύντροφοι!

Δεν ξέρω αν και σε ποια "τάση" της Ριζοσπαστικής Αριστεράς ανήκετε, ούτε έχω και καμιά καούρα, όπως και να έχει το πράγμα πάντως η κίνησή σας είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμη στην υπόθεση ενός κοινού εγχειρήματος της Ριζοσπαστικής Αριστεράς!
Από τον χαρακτήρα του blog καταλαβαίνω ότι μάλλον πρόκειται για συντρόφους ΕΑΑΚίτες. Κάνω λάθος;

Ανάλογη προσπάθεια είχαμε ξεκινήσει και με κάποιους συντρόφους και συντρόφισσες στη Θεσσαλονίκη από τον Ιούνιο του 2007 και η αλήθεια είναι ότι η προσπάθειά μας δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Η κίνησή μας θεωρήθηκε έως και προβοκάτσια και προσπάθεια διάσπασης του χώρου, η αλήθεια είναι πως άθελά μας κάναμε κι εμείς πολλά λάθη, χωρίς βέβαια να μετανιώσουμε για την αρχική και πραγματική μας πρόθεση. Υπάρχει και κάποιο αντίστοιχο blog που διαχειρίζονται κάποιοι σύντροφοι στη Θεσσαλονίκη, δυστυχώς εγώ δεν ασχολήθηκα εκτενέστερα κι επιπλέον επί του παρόντος είμαι κάτοικος Αθηνών... Βλέπω πως εσείς κινείστε σε πολύ πιο συνετή κατεύθυνση καί ως προς τον τρόπο καί ως προς τον τόπο καί ως προς το χρόνο που κοινοποιείτε μία ανάλογη προσπάθεια.

Δημοσίευση ανάρτησης
Και πάλι μπράβο!

Συντροφικά

Κ.Μ

Υ.Γ. Το mail δεν το στέλνω προς δημοσίευση. Αν εσείς το κρίνετε σκόπιμο και μόνο τότε, δημοσιεύστε το. Εγώ το στέλνω καταρχήν για σας και την προσπάθειά σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: